Wanneer je het ‘moeten’ los kunt laten
komt er ruimte voor jezelf

Ik geloof in de kracht van het collectief.

Daarom werk ik graag samen met anderen.

Een goed team ben je niet alleen.

Graag stel ik mijn top-team aan je voor.

Miranda Wullems

Massages aan huis

Voor de duo massages werkt massage praktijk bewust-leven samen met freelance masseuse Miranda Wullems. Zij geef o.a. ontspannings- en klachtgerichte massages, sportmassage, klassieke massage, stoelmassage en zwangerschapsmassage.

Ook verzorgt zij massages aan huis in Noord-Brabant en Limburg. Momenteel is zij naast haar baan als masseuse de vakopleiding voor Shiatsu therapeut aan het volgen. Ze is een zeer enthousiaste vakkundige gedreven collega waar ik graag een beroep op doe.

Dwight Vlijter

Eigenaar Strong Coaching

Naast het soepel en schoon maken van je spieren door middel van massage is ook het in beweging blijven van grote waarde voor lichaam en geest. En op dat vlak werk ik samen met Dwight Vlijter van Strong Coaching. Zijn expertise is personal coaching en voedingsadvies.

Dwight is ex-militair en sport liefhebber. Met sporten en coachen helpt hij anderen om weer lekker in hun vel te zitten.Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. Als oud dienst maatjes voelen wij elkaar prima aan. Dit zorgt voor een dynamische samenwerking.

Myra van den Berg-Bettonville

Eigenaar Praktijk Effleurage

Massagepraktijk Bewust-Leven ontwikkeld ook teambuilding workshops opmaat voor bedrijven en particulieren. Dit gebeurt in een co-creatie met collega masseuse Myra van den Berg-Bettonville.

Wij hebben elkaar ontmoet op de vrijmarkt in Eindhoven tijdens koningsdag en later bij de verbindende factor in Nuenen bij een bijeenkomst. Hier voelden we de klik in de massage wereld en dat we samen moesten werken. We zijn gestart om een mooie workshop in elkaar te zetten en hier stopt het niet bij. We zijn in volle gang om allerlei leuke workshops in elkaar te zetten, oa een echte mannen massagedag, kindermassage. De DuoSage” staat nu en wij zijn bezig om een Weekend Bewust te organiseren. Dit alle gaat gepresenteerd worden onder de naam “ De Roze Oliefant”. 

Myra is masseur en geeft voetreflex, heeft een eigen praktijk aan huis en masseert ook op lokatie. Daarnaast geeft zij verschillende workshops, oa in voetreflex, hand-en voetmassage en tenen analyse. Als hobby studeert zij Tarot waarin zij ook consulten geeft in haar praktijk Effleurage

Anky Poeth

Buro VIZ, Versterken van Imago door Zichtbaarheid

Anky is mijn steun en toeverlaat voor mijn website, social media en alles wat computers te maken heeft. Ze heeft een enorm inlevingsvermogen, is nieuwsgierig en denkt mee. Anky doet waar zij goed in is (zoals mijn website maken en het beheer ervan) zodat ik kan doen waar ik goed in ben.

Wil je ook gebruik maken van Anky’s kwaliteiten? Ik kan haar en haar bedrijf, Buro VIZ, van harte aanbevelen.